January 13, 2019 : 10:30 - 12:00

Arnhem

Decathlon/Batouwe Basketball Academy

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar en ben jij helemaal gek op basketball? Twijfel dan niet om je in te schrijven. De hoogst spelende basketball vereniging van de regio (Batouwe) en Decathlon bieden op zondag een gratis Basketball Academy aan. Beide partijen zijn van mening dat ieder kind gratis moet kunnen deelnemen aan sportactiviteiten. Dit concept draagt daar aan bij en we maken samen sport weer een stukje toegankelijker. 

Nagenoeg iedere zondag tussen 10:00 & 12:00 worden er trainingen verzorgd bij Batouwe in Bemmel. Echter maken zij t/m 17 februari een uitzondering. De komende weken is Elst the place to be. Het adres vindt u hieronder. Deelnemers ontvangen een strippenkaart waarmee ze de volgende keren ook starten. Bij het voltooien van de strippenkaart ga je naar het volgende skill-level en ontvang je een bijpassende beloning. De training staan onder leiding van spelers, speelsters en trainers van de 1e teams. Vele hebben (inter)nationale ervaring en dragen veel bij aan de ontwikkeling van kinderen. Schrijf je dus snel in!

Voor de last-minute-wijzigingen kunt u deze link nog raadplegen: https://www.facebook.com/batouwebasketballacademy/ Hier staan alle updates vermeld! 

13 January 2019
10:30 - 12:00
Arnhem

Deel dit evenement

Locatie

Schubertstraat 1, Elst, Gelderland, Nederland, 6661AW
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

FAQ

Is deelname gratis?

Zeker! Schrijf u gratis in en neem deel!

Uw reactie

Jurrien de Graaf

Sportleader Basketball
Arnhem
jurrien.degraaff@decathlon.com
bekijk alle evenementen
  • Login/
    Register