0

December 07, 2018 - Den Haag

Scroll

December 07, 2018 - Den Haag

Uw reactie

Deel dit evenement

Info

Beste (Fun) Runners!

Vorig jaar was de Decathlon Fun Run By Night een groot succes! We liepen 5 km door de binnenstad van Den Haag voor de Fun (zonder wedstrijdmotief). Veel deelnemers waren goed en feestelijk verlicht, zodat het een grote,bont verlichte stoet was. Aansluitend was er een hapje en een drankje in de winkel en kon er gezellig nagepraat worden over deze bijzondere ervaring! Goed nieuws: ook dit jaar is er weer een gratis Fun Run By Night!

Meld je snel aan, de beschikbaarheid is beperkt! Belangrijk is wel dat je bij inschrijving ook daadwerkelijk komt (tenzij bij ziekte natuurlijk). De ervaring van vorig jaar leert ons dat de vraag groot is, dus het zou zonde zijn als we uiteindelijk plekken overhouden. Mocht je echt niet mee kunnen doen, dan graag alsnog afmelden!

N.B. Inmiddels is het maximum aantal inschrijvingen al bereikt. Mocht je alsnog mee willen doen, stuur dan een mailbericht naar karen.jutte@decathlon.com. Wij zetten je dan op de wachtlijst en zullen je uiterlijk 3 dagen van tevoren berichten, indien je alsnog kunt deelnemen.

Locatie
  • Grote Marktstraat 54, Den Haag, Zuid Holland, Nederland, 2511 BJ
Uw reactie
CONTACT

Karen Jutte

Den Haag
karen.jutte@decathlon.com