February 16, 2019 : 10:00 - 17:00

Apeldoorn

Sport & Bewegen Expo Apeldoorn

Op zaterdag 16 februari 2019 wordt in de mooiste sporthal van Nederland de Sport & Bewegen Expo gehouden. Dit event is voor iedereen die graag sport, beweegt of dit wil gaan doen. 

Voordelig een toegangskaart van 10 euro kopen
Kaarten bestellen voor deze Sport & Bewegen Expo kan via www.atletiek.nl/sportexpo. Maar natuurlijk kunt u ook op de dag zelf aan de kassa een toegangsticket kopen.
LET OP: U bestelt een kaart voor toegang tot AA Drink NK Indoor Atletiek Senioren”, maar alleen met dit toegangsbewijs heeft u toegang tot deze Sport & Bewegen Expo. Bezoekers aan het AA Drink NK Indoor Atletiek Senioren hebben ook toegang tot deze Sport & Bewegen Expo.

 • Toegangsprijs is 10 euro

 • Locatie: Omnisport Apeldoorn (route)

 • Datum: zaterdag 16 februari 2019

 • Tijd: 10.00u - 17.15u

Een beknopt overzicht van het (voorlopige) programma:
Deze Expo is niet gebonden aan één specifieke sport, maar biedt een breed en inspirerend programma voor wie geïnteresseerd is in sport, bewegen en alles wat hiervoor nodig is om dit gezond en verantwoord te (blijven) doen. Naast boeiende lezingen en workshops wordt in 2019 extra aandacht gegeven aan uniek sporten. Ook is er een ontmoetingsplein waar u met (top)sporters in contact kan komen. Voor kinderen is vanaf 12.00u het Kidsplein geopend.

 • Frank van den Dool: Deze oud-Nederlands Kampioen Kogelslingeren is ervaringsdeskundige op het gebied van baanbrekende sportieve uitdagingen. Frank deelt zijn geheim en vertelt over zijn bijzondere sportieve uitdaging waar hij nu alles voor opzij zet.

 • Danny Bekkers: Genieten van sport en bewegen ook voor mensen met een handicap.  https://www.unieksporten.nl/  

 • Han de Regt: Han de Regt verrast de deelnemers aan zijn mini seminar met de belangrijkste lessen uit de sport om het werk 'the best place to be' te maken (uitdagend en inspirerend). Ook presenteert hij zijn boek 'Innovatiesport'. Deze topsporter , met WK-medaille en vele NK titels in het roeien en de baanatletiek, laat je de superpower van spelregels ontdekken. 

 • Danny Martherus: Freediving, de ultieme ontspanning ervaren. In deze workshop van deze absolute goeroe op Freediving gebied leer je letterlijk opnieuw adem te halen.

 • Kars Grouwstra: Kars is een passievolle golfer en werkzaam bij Decathlon. Decathlon, een winkel volledig gewijd aan sport, was in 1976 revolutionair! Kars vertelt vol passie hoe het bedrijf zich al jaren volledig inzet voor de duurzaamheid van de producten, haar maatschappelijke betrokkenheid en hoe low-budget en kwaliteit elkaar niet in de weg hoeft te staan. Sport is zo toegankelijk voor iedereen. Geschiedenis Decathlon

 • Jonneke Buitenhuis: Sporten zonder schaamte. Proef de bijzondere ervaring op de Wattbike, de meest geavanceerde indoorfiets die er bestaat! Jonneke deelt haar passie voor de wielersport samen met haar broer Bram, die vanwege zijn lichamelijk en cognitieve beperkingen niet bij een ‘regulier fitnesscentrum’ terecht kon.Kortom iedereen doet wat hij kan op zijn eigen manier. https://www.youtube.com/watch?v=acKZ32f0uNg 

16 February 2019
10:00 - 17:00
Apeldoorn

Deel dit evenement

Locatie

Voorwaarts 25, Apeldoorn, Gelderland, Nederland, 7321MA
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

Fiona Markus

Organisatie / Sportexpert Running
Apeldoorn
fiona.markus@decathlon.com
bekijk alle evenementen
 • Login
 • Register