January 15, 2020 : 17:30 - 18:30

Regio Kerkrade

Fit & Brave organiseert 'Kids Defense' in Maastricht

Fit & Brave organiseert op 15 januari 2020 van 17:30 uur tot 18:30 uur de 'Kids Defense' in Maastricht.

Wilt u dat uw kind ook zelfverzekerder en weerbaarder wordt? Of heeft u een kind dat misschien te weerbaar is? Dan zijn de kids defense lessen zeker wat voor uw kind. In deze lessen leren kinderen op spelenderwijs zelfverdedigingstechnieken aangeleerd. De situaties zijn geregeld gericht op realiteitssituaties en dus ook echt bruikbaar voor uw kind in het dagelijks leven wanneer nodig. Binnen de lessen is er natuurlijk ook aandacht voor de verbetering van de conditie van uw kind.

Kinderen die minder zelfverzekerd en weerbaar zijn leren zichzelf sterker te maken in hun houding en stemgebruik. Ze leren voor zichzelf opkomen op een juiste manier en leren sterker in hun schoenen te staan. Andersom kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw kind te weerbaar is, dit kunt u merken aan dat uw kind bijvoorbeeld regelmatig in conflict is met andere kinderen. Ook voor deze kinderen is kids defense een aanrader. Kids Defense richt zich op het zelfvertrouwen en zelfredzaamheid van kinderen tussen de 7 en 15 jaar. 

Fit & Brave is opgericht door Omar Rashidi, tevens instructeur bij Fit & Brave.

We hebben plek voor maximaal 15 kinderen, dus...schijf je snel in!

15 January 2020
17:30 - 18:30
Regio Kerkrade

Deel dit evenement

Locatie

Franciscus Romanusweg 50A, Maastricht, Limburg, Nederland, 6221 AH
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

FAQ

Wat moet je aan tijdens de training?

Je draagt comfortabele sportkleding met sportschoenen voor binnengebruik. Het is niet toegestaan om op sokken of blote voeten te trainen.

Wat neem ik mee naar de training?

Je neemt altijd een flesje water en een handdoek mee naar de training.

Wat is verder nog belangrijk voor de training?

Wij vinden persoonlijke hygiëne zeer belangrijk, zorg dat je altijd verzorgd naar de les komt. Houd er rekening mee dat dit een contactsport is en het voor je mede trainee fijn is als je goed verzorgd bent.

Uw reactie

Fit & Brave - Omar Rashidi

Eigenaar en instructeur
Regio Kerkrade
bekijk alle evenementen
  • Login