September 21, 2019 : 10:00 - 12:00

Regio Rotterdam

Decathlon Running academy

Hardloper in spé!

 

Wil jij graag beginnen met hardlopen? Dan ben je hier aan het goede adres! De Decathlon running academy is een 12-weekse hardloopclinic voor beginnende hardlopers. We gaan in groepsverband elke zaterdagochtend een rondje hardlopen. Dit doen we door middel van een opbouwend schema en elke week behandelen we een aandachtspunt, zoals de voetafrol of houding. We hebben leuke routes door Rotterdam, met als startpunt de Decathlon aan de Coolsingel. 

We beginnen elke zaterdag om 10.00 uur, je wordt in de winkel verwacht. Daarna gaan we gezamelijk naar buiten en doen we een leuke warming-up. Vervolgens lopen we een ronde, wat we elke week opbouwen om je conditie te verbeteren. Daarna hebben we nog een cooling down en verzamelen we weer in de winkel waar we nog even napraten. Je krijgt na elke training wat te drinken. De training wordt verzorgd door experts met een passie voor hardlopen. 

De eerste training is op 7 september. De laatste training zal 23 november zijn, waar we gezamelijk de 5 km kunnen hardlopen!

Wat wordt er van jou verwacht?

- Elke zaterdag om 10.00 uur aanwezig in Decathlon Coolsingel

- Positieve energie

 

Schijf je snel in, en dan zie ik je zaterdag 7 september!

 

 

 

21 September 2019
10:00 - 12:00
Regio Rotterdam

Deel dit evenement

Locatie

Coolsingel 45, Rotterdam, Zuid Holland, Nederland, 3012AA
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

FAQ

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja, er zijn kluisjes aanwezig om je eigendommen te bewaren.

Ik heb geen ervaring, is dit een probleem?

Zeker niet. Dit is een hardloopclinic om je conditite op te bouwen. Echt voor beginnende hardlopers zonder ervaring. Als je al wel wat ervaring hebt, is dit niet erg. Maar houdt er rekening mee dat het laagdrempelig is.

Uw reactie

Jaimie

Trainster Decathlon running academy
Regio Rotterdam
jaimie.swenne@decathlon.com
bekijk alle evenementen
  • Login