December 06, 2019 : 10:30 - 11:30

Decathlon Sporthub

Jeu de boules bij Decathlon Sporthub

Bij het Sporthub van Decathlon vinden wij het belangrijk dat mensen in contact komen met elkaar en hoe kan dat nou beter door met elkaar een leuke activiteit te doen. Kom gezellig op vrijdag ochtend jeu de boules spelen. We zullen op het gras allemaal leuke wedstrijdjes doen. Iedereen is welkom, het is gratis en super leuk om te doen. Geen reden om niet te komen dus!

06 December 2019
10:30 - 11:30
Decathlon Sporthub

Deel dit evenement

Locatie

Joris Ivensplein 110, Amsterdam, Noord Holland, Nederland, 1087BP
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

FAQ

Hoe verloopt het spel en de puntentelling?

Wanneer team 1 de eerste bal heeft gegooid, probeert team 2 een bal dichterbij het but te gooien. Hierbij mogen zowel de boule van team 1 als het but weggestoten worden. Wanneer het team dat aan de beurt is er niet in slaagt een boule dichterbij het but te plaatsen dan het vorige team, blijft dit team aan de beurt en mag het een nieuwe boule gooien. Pas wanneer het team een boule dichterbij gooit, of geen boules meer over heeft is het andere team aan de beurt. 
Wanneer alle boules gespeeld zijn krijgt alleen het team dat een boule het dichts bij het but heeft gegooid een (of meerdere punten). Iedere boule die dichter bij het but ligt dan de beste boule van het andere team levert één punt op. Zo krijgt het team dat 2 boules dichter bij het but heeft gegooid dan de beste boule van het andere team bijv. 2 punten. Het team dat een werpronde wint, mag de volgende ronde beginnen door het but en de eerste bal te gooien. Het spel eindigt zodra een team 13 punten heeft gescoord.

Uw reactie

Luuk Hippmann

Decathlon Sporthub
luuk.hippmann@decathlon.com
bekijk alle evenementen
  • Login