June 13, 2019 - 16:45

Regio Amsterdam

Dikke Bandenrace 46E HEUVELRUG WIELERRONDE VAN DRIEBERGEN

De Decathlon Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud, die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben. Deelname is mogelijk op je eigen fiets – geen racefiets – en er wordt gereden in verschillende leeftijdsgroepen. Bij voldoende deelnemers rijden de jongens tegen elkaar en de meisjes tegen elkaar. De winnaars van de lokale Dikke Banden Races nemen het tegen elkaar op tijdens de landelijke finaledag.

Er zijn verschillende wedstrijden door het land. Bekijk wanneer er een Decathlon Dikke Banden Race bij jou in de buurt is. De kalender vind je hier.


MEEDOEN?

Aanmelden voor de Decathlon Dikke Banden Race kan per evenement. Wanneer je bent ingeschreven, wordt de rest geregeld op de dag zelf. De race voldoet dan ook aan alle eisen van de KNWU. Het parkoers wordt afgezet en een helm dragen is verplicht. Mocht je die niet hebben, dan zijn deze te leen bij de organisatie. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan staat er altijd een EHBO-ploeg klaar langs het parkoers.


Eigen fiets

Kinderen kunnen deelnemen aan de Decathlon Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 milimeter zijn. Niet helemaal zeker of de fiets geschikt is voor de race? Doe de check hieronder. Ook op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie.

Deelnemers aan de Decathlon Dikke Banden Race stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal, die tijdens hun deelname zijn gemaakt door de KNWU en nadien als promotiemateriaal gebruikt kunnen worden.

 

13 June 2019
16:45
Regio Amsterdam

Deel dit evenement

Locatie

Schippersdreef, Driebergen, Nederland
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

Peter Fassaert

Regio Amsterdam
Peter.fassaert@decathlon.com
bekijk alle evenementen
  • Login