February 22, 2020 10:00 - February 23, 2020 18:00

Regio Utrecht The Wall

Tweedehands ruitersportbeurs

Beste Sportvrienden!

 

Op 22 & 23 februari organiseert Decathlon Utrecht - the Wall een tweedehands Ruiterbeurs. Op deze twee dagen zal onze winkel in het teken van de ruitersport staan en is er een speciale hoek ingericht met tweedehands ruitersport producten. Voor zeer aantrekkelijke prijzen kan je hier je nieuwe dekje, laarzen of misschien wel hoofdstel scoren. Niet is deze beurs alleen interessant om te komen snuffelen, het is ook leuk als je zelf je gebruikte spullen wilt verkopen!

Elk betalende klant krijgt ook nog eens een goodiebag

Stap 1 schrijf je in en ontvang de voorwaarde- en het inleverformulier en vul deze volledig in. Deze zijn ook in de winkel op te halen.

Stap 2 : Label alle producten die je wilt verkopen

Stap 3:  Lever je spullen in tussen 1 en 15 februari bij Decathlon Utrecht - the Wall 

Stap 4 : kom gezellig snuffelen op de markt op 22 & 23 februari : ps, wij verkopen de spullen voor jou, je hoeft er dus niet zelf bij te zijn. 

Stap 5 : Haal in de week van twee maart je niet verkochte spullen weer op en ontvang een cadeaukaart ter waarde van je verkochte producten.

 

Zien we jou ook ? we vinden het zeker leuk als je je ook even inschrijft via deze site zodat wij zien hoeveel mensen er komen!

22 February 2020
Regio Utrecht The Wall

Deel dit evenement

Locatie

hertogswetering 197, utrecht, Utrecht, Nederland, 3543
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

Patricia Vergeer

Sportleader ruitersport
Regio Utrecht The Wall
patricia.vergeer@decathlon.com
bekijk alle evenementen
  • Login