0

December 07, 2018 - Rotterdam Coolsingel

Scroll

December 07, 2018 - Rotterdam Coolsingel

Uw reactie

Deel dit evenement

Info

Beste (fun) hardlopers!

Vorig jaar was de Fun Run By Night een groot succes! Met ruim 75 enthousiaste deelnemers liepen we 5 km door de binnenstad van Rotterdam voor de fun (zonder wedstrijdmotief). Iedere deelnemer kreeg een heliumballon met LED lampje erin. Maar ook de deelnemers zelf maakten er een bont verlichte stoet van. Goed nieuws: ook dit jaar is er weer een gratis Fun Run By Night! Dit jaar doet ook Decathlon Alexandrium met ons mee! En het gaat een traditie worden:

De eerste 100 ingeschreven deelnemers krijgen een gratis 'lichtgadget'. Wat gaat het dit jaar worden? Dat houden we nog even geheim!

Belangrijk is wel dat je bij inschrijving ook daadwerkelijk komt (tenzij bij ziekte natuurlijk). De ervaring van vorig jaar leert ons dat de vraag naar tickets groot is, dus het zou zonde zijn als we uiteindelijk plekken overhouden. Mocht je echt niet meer kunnen; graag afmelden! De eerste 100 inschrijvingen krijgen een lichtgadget, dus wacht niet te lang met inschrijven. De deelnemers na de eerste 100 inschrijvingen zijn ook van harte welkom met hun zelf verlichte outfit! Er waren vorig jaar prachtige creaties bij!

Doe je ook mee?

Met sportieve groet,

Hugo Schepers (Leader Events)

Locatie
  • Coolsingel 45, Rotterdam, Zuid Holland, Nederland, 3012 AA
Uw reactie
Is er een warming-up?

JA! Net als vorig jaar verzorgt Sjoerd onze warming-up!

CONTACT

Hugo Schepers

Leader Events
Rotterdam Coolsingel
hugo.schepers@decathlon.com