Sportadviezen

Sportieve tips nodig? Ontdek sportadviezen

Waar moet je op letten als je op een huttentocht gaat?

Wil je helemaal tot rust komen? Dan is een huttentocht ideaal! Je loopt dagen door de bergen en ziet elke dag weer een nieuw uitzicht. Daarbij ontdek je een veel groter berggebied dan wanneer je een dagtocht maakt. Doordat je meerdere dagen een trekking maakt blijf je vaak op gelijke hoogte waardoor je niet door het dal hoeft.

14 November om 12:09

Hoe kies ik een waterpolobal?

Ben je op zoek naar een waterpolobal? We geven een aantal tips om je keuze makkelijker te maken!

07 November om 13:10

Hoe kies ik een honkbalknuppel?

Ben je op zoek naar een honkbalknuppel, maar weet je niet precies waar je op moet letten? We geven een aantal tips om je keuze makkelijker te maken!

26 September om 15:49

Hoe kies ik een honkbalhandschoen?

Je bent op zoek naar een handschoen voor honkbal of softbal, maar weet niet precies waar je op moet letten. Hier geven we een aantal tips om je keuze makkelijker te maken!

26 September om 14:27

Oriënteren in de bergen, zo doe je dat

Oriënteren in de bergen, waarmee doe je dat? Denk hierbij aan de ouderwetse kaart, het kompas en de GPS.

26 September om 13:26

Hoe kies ik de juiste golfset voor beginners

Wil jij gaan beginnen met golf? Bekijk dan hier een aantal tips om ervoor te zorgen dat jij de juiste uitrusting hebt voor jouw eerste swing!

24 September om 14:14

Waarom hardlopen gezond is

Mensen zijn gebouwd om te rennen. Ons lichaam heeft de ideale bouw om lange afstanden hardlopend af te leggen. De vorm van onze benen, voeten en rug zijn gemaakt om de klappen op te kunnen vangen van het hardlopen. Daarbij is zweten een unieke vaardigheid om efficiënt warmte te verliezen, iets dat uniek is binnen het dierenrijk.

24 September om 09:19

Voor de eerste keer bergwandelen, waar moet je op letten?

Voor de eerste keer bergwandelen, waar moet je op letten? Ga je voor het eerst wandelen in de bergen? Hieronder hebben we een aantal stappen beschreven voor een goede start.

18 September om 11:08

Zo bescherm je jezelf tegen de zon!

Geniet veilig van de zon! Laat je surfpret niet bederven door een vervelende zonnebrand of zonneallergie. Met deze Decathlon-producten en gadgets ga je zorgeloos de zee in!

28 August om 11:48

Hoe kies ik dames surf- en badkleding?

Surfen, bodyboarden, suppen, snorkelen. Deze zomer sport je in een bikini of badpak die perfect blijft zitten. Maar welke badkleding moet ik kiezen?

28 August om 10:47

Hoe je voetbalschoenen onderhouden?

Je voetbalschoenen schoonmaken, er zijn leukere dingen. En toch, je kan maar beter voor je schoenen zorgen als je niet elk jaar een nieuw paar wilt kopen.

21 August om 13:54

Snorkelen met kinderen: hoe doe je dat?

Genieten van een dagje of een vakantie aan zee met kinderen is vaak synoniem met een zwempartij, een zandkasteel en het verzamelen van schelpen... Vind je het moeilijk om hier wat variatie in aan te brengen? Heb je al eens gedacht aan snorkelen? Een snorkel, een duikbril, zwemvliezen en wat voorzorgsmaatregelen... Meer heb je niet nodig voor deze sportieve en educatieve activiteit samen met je gezin. Lees hier hoe je je leerling-duikers leert hun zwemvliezen te gebruiken…

23 July om 10:46
  • Login