Sportadviezen

Sportieve tips nodig? Ontdek sportadviezen

Naam Van Rysel

Wij nemen je mee op de zoektocht naar een goede naam voor ons wielersegment, racefietsen voor competitiebeesten.

Wielersport‎
24 March om 17:40

Wat is het verschil tussen Triban en Van Rysel?

Waar vroeger elke racefiets B'TWIN heette, is ons aanbod nu opgedeeld in twee segmenten. Zowel het merk Van Rysel als Triban maken nu hun eigen fietsen. Triban focust zich op het gebruikscomfort en laat de race-ambities links liggen, terwijl Van Rysel vooral de competitieve racefietser aanspreekt.

Gravel bike‎
24 March om 17:06

Duikvakantie en de tips die je nodig hebt

Heb je besloten om op ​​duikvakantie te gaan? Is dit de eerste keer dat je vertrekt? Subea begeleidt je om uw duikreis goed voor te bereiden!

Vrijduiken
22 March om 16:14

Bokszaktraining tips

Wil jij je techniek verbeteren voor een betere workout? Wij proberen je een advies te geven op het gebied van bokszaktraining.

Boksen
22 March om 13:50

Herstel na een sportieve inspanning

Je lichaam is een tempel. Dus voorzie het van de juiste bouwstoffen en las af en toe een bouwstop in. Onderschat nooit het belang van een goede recuperatie!

Yoga
22 March om 08:55

Sporten zonder je te blesseren: hoe doe je dat?

Spierpijnen, kleine scheurtjes, krampen, verrekkingen of, erger nog, een volledig gescheurde spier: welke activiteit je ook doet, als sporter krijg je weleens te maken met een blessure. Weinig sporters ontsnappen eraan!

Alle sporten
22 March om 08:54

Het belang van hydrateren

Aangezien uitdroging je loopprestaties sterk kunnen beinvloeden, is het natuurlijk belangrijk om hier voldoende rekening mee te houden! Wanneer treed dehydratatie op en hoe kan dit het best vermijden?

Hardlopen
21 March om 15:37

Wat heb je nodig om te beginnen met alpinisme?

Droom je van witte bergtoppen, duizelingwekkende hoogten en de eeuwige sneeuw? Voel je het kriebelen om je aan alpinisme te wagen? Geweldig, maar hoe begin je eraan?

Rotsklimmen
21 March om 15:16

Hoe kies ik bergschoenen?

Er bestaan verschillende soorten bergschoenen, hoe weet ik welke ik moet kiezen? Ontdek onze tips om je te helpen bergschoenen te kiezen.

Gletsjertocht
21 March om 15:15

Hardlopen voor kinderen

Wat is er mooier dan je passie delen met je kinderen!? Maar is het wel verstandig om je kinderen al mee te nemen met hardlopen? Wij geven je een aantal tips die hopelijk meer duidelijkheid verschaffen.

Joggen
20 March om 14:27

10 onmisbare apps voor backpackers

Er zijn talloze apps om je budget te beheren, je traject uit te stippelen en je emoties tijdens je reis te delen! We hebben ze onderverdeeld in drie hoofdgroepen, zodat jij de beste kunt selecteren!

Backpacken
19 March om 15:25

DE JUISTE WERPHOUDING BIJ DARTS

De houding waarbij je recht naar het dartbord bent gericht, is een klassieke houding bij darts. Hierbij moet je perfect rechtop en onbeweeglijk staan, de voeten wat uit elkaar, in een natuurlijke houding om goed je evenwicht te bewaren wanneer je het dartpijltje gooit.

Darts
14 March om 10:01
  • Login