Sportadviezen

Sportieve tips nodig? Ontdek sportadviezen

Wat is atletiek?

Atletiek is mythisch, universeel ... een sport die onze nieuwsgierigheid om vele redenen aanwakkert.

Hardlopen
14 June om 16:18

Vier alternatieve looptrainingen!

Een lange duurloop kan wonderen doen. Zowel op mentaal als fysiek vlak is de duurloop onmisbaar voor elke loper. Maar het is lang niet de enige bruikbare looptraining! Als je de duurlopen te eentonig vindt, of als je sneller wil gaan lopen, kun je best minstens één keer in de week voor een andere trainingsvorm kiezen. Hier zijn vier alternatieve looptrainingen!

Joggen
13 June om 07:52

Kanoën in zweden

Iedereen wil tijdens zijn vakantie even ontsnappen aan alle rush en genieten van de nodige rust. Wij probeerden het kano & kampeer-concept uit voor een week in de wondermooie omgeving van Zweeds Värmland.

Stand up paddle in wedstrijd
07 June om 09:48

Welke zwemslag voor welke spieren?

Zwemmen is de perfecte sport om al je spieren te trainen. Dat klopt, maar weet je ook met welke zwemslag je welke spieren traint?

Aquagym
06 June om 07:42

Massage om te herstellen

Sporten is gezond. Niemand wil echter last hebben van blessures. Het liefst willen we zo snel mogelijk herstellen om beter van de positieve effecten van sport gerbuik te maken en ons topfit te voelen.

Triathlon
03 June om 09:14

Hoe kies je een surfleash?

Op het eerste gezicht lijkt het niet moeilijk om een surfleash te kiezen. Toch moet je op een aantal kleine details letten om de juiste keuze te maken. Ontdek hier een aantal praktische tips om op de juiste manier een surfleash te kiezen en te gebruiken!

Shortsurfen
31 May om 14:57

Hoe kies je een ijsbijl?

Een uitrusting aanschaffen om aan alpinisme te doen, is goed. Maar een goede uitrusting aanschaffen, is nog veel beter! Een ijsbijl is essentieel in je uitrusting. Er zijn enorm veel modellen op de markt. Hoe maak je dan de juiste keuze?

Ijsklimmen / noordwand
31 May om 14:56

Hoe kies je een kampeerslaapzak?

Droom je ervan duizenden sterren te bewonderen op onvergetelijke kampeertrips in de bergen? Een geweldig idee! Maar om van die droom geen nachtmerrie te maken, is de keuze van een goede slaapzak belangrijk..

Noordpooltrekking
31 May om 14:54

TAKE THREE FOR THE SEA

Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze favoriete watersporten, moeten we zorg dragen voor de zee. Ontdek hoe jij kan helpen in de strijd tegen plastic in zee !

Cruising
31 May om 14:52

Hoe kies je een fitnessbank?

Ontdek hier onze tips voor de juiste keuze van een fitnessbank.

Crosstraining
28 May om 23:22

Een marathon lopen doe je niet onvoorbereid

Onze artikelen voor hardlopen op de weg zijn bedoeld voor lopers en loopsters die deelnemen aan wedstrijden met als doel een prestatie neer te zetten, en boven zichzelf uit te stijgen. Met dit doel voor ogen zijn ze op zoek naar technisch en gepersonaliseerd advies.

Trail
24 May om 10:07

Maak kennis met freediving

Verandering van omgeving, kalmte, een voldaan gevoel, vrijheid. Dat is freediving. Kun je niet wachten om de diepte in te gaan? Maak dan kennis met deze mooie sport.

Harpoenvissen
23 May om 12:16
  • Login