August 16, 2019 : 08:45 - 16:00

Regio Arnhem

Voetbalkamp Nijmegen

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin in een uitdagende, leerzame en super leuke voetbalweek?

Dan moet je bij Voetbalkamp Nijmegen zijn. Van 12  t/m 16 augustus wordt er bij s.v. Orion een 5-daags voetbalkamp georganiseerd.

Het voetbalkamp in de meivakantie was weer een groot succes, mede dankzij de 110 aanwezige kinderen! Wij vonden het fantastisch en kijken alweer uit naar de zomerse editie van dit jaar! Want ook in de zomer organiseren wij weer een week vol voetbal, spelletjes, plezier, genoeg eten en drinken, leuke trainers en hopelijk weer heel veel kinderen!

De zomerse editie zal dit jaar plaatsvinden in de week van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus. Traditiegetrouw zal de woensdag weer een korte dag zijn, van 8u30 tot 13u00. De overige dagen (maan-, dins-, donder- en vrijdag) zijn weer van 8u30 tot 16u00. In de zomer van 2018 hebben er 198 enthousiaste jongens en meiden bijgedragen aan een fantastische sfeer, hopelijk wordt het weer net zo'n geweldig kamp als vorig jaar. Wees er wel snel bij, want vol=vol helaas!

Ook voor de bedrukking van de naam op het shirt wordt er een 'deadline' gehanteerd, om ervoor te zorgen dat alle shirt namen kunnen worden gerealiseerd. Wilt u zeker zijn van de naam van uw kind op het shirt? Zorg dan dat u uw kind heeft aangemeld vóór zaterdag 14 juli!

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het zomerkamp, van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus. Een verdere informatiebrief wat betreft het kamp volgt uiterlijk maandag 5 augustus, één week voor het kamp. Lees de vragen goed door en vul aub alle informatie juist in, om misverstanden te voorkomen.

De kosten voor het Voetbalkamp bedragen € 125 voor het kamp, per kind, en kunnen hieronder direct worden afgerekend via iDeal.

Graag tot 12 augustus!

16 August 2019
08:45 - 16:00
Regio Arnhem

Deel dit evenement

Locatie

Nijmeegsebaan 143, Nijmegen, Gelderland, Nederland, 6525DX
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

Carlo Schoorl

Leader Events/Partnerships
Regio Arnhem
carlo.schoorl@decathlon.com
bekijk alle evenementen
  • Login