April 16, 2019 : 19:00 - 20:00

Overig

START MET POWER WALKING te Breda

Powerwalkingclub & Decathlon werken samen om het Power Walking in Nederland te promoten!

WAT IS POWERWALKING?

Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit  testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKINGCLUB VERANDERT JE LEVENSWIJZE

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan bij www.powerwalkingclub.com

 

We vinden het belangrijk dat je eerst een vrijblijvende proefles neemt zodat je deze vorm van sport ervaart, leert ontdekken en ondervindt of het bij je past. 
Neem nu de eerste stap! 

Meld je aan voor een GRATIS proefles;
Via 
www.powerwalkingclub.com 
Of stuur een mail naar info@sport-effect.nl 
Of bel 076 888 4362

16 April 2019
19:00 - 20:00
Overig

Deel dit evenement

Locatie

Netherlands
Uw reactie

Get Direction

0 km
0

Sport EFFECT

Overig
bekijk alle evenementen
  • Login